BYT LAND

SPRÅK

Våra Tjänster

Säker lagerhållning

Axess Logistics erbjuder återförsäljare och generalagenter en säker och kundanpassad lagerhållning av nya och begagnade bilar. På våra anläggningar står bilarna uppställda på välskötta ytor och i enlighet med de specifika lagringskrav som du har som kund. Vill du komplettera med underhåll av bilarna kan vi även erbjuda regelbunden tvätt, underhållsladdning av batteri samt kontroll av däcktryck och bromsar.

*Samtliga tjänster utföres i enlighet med NSAB 2015. Det åligger kunden att teckna en varuägarförsäkring för godset.

Kontakta oss, så hittar vi den bästa lagerlösningen för dig och din verksamhet

Kontakta oss

PDI - Pre Delivery Inspections

Klart för slutleverans - Vi vet förutsättningarna

Vi utför PDI-tjänster åt de flesta generalagenter. Då funktionskontrolleras bilarna och anpassas till den specifika marknadens lokala krav. Vi erbjuder montering av skyddsinklädnad, ljudisolering och komfortvärmare som standard och mycket annat som tillägg. Vid några av våra anläggningar kan vi dessutom erbjuda rostskyddsbehandling.

*Samtliga tjänster utföres i enlighet med NSAB 2015. Det åligger kunden att teckna en varuägarförsäkring för godset.

Kontakta oss

Track & Trace

Aktuell status på sekunden

Med Axess Logistics spårningssystem, Track & Trace, kan du som kund när som helst kontrollera statusen för din fordonstransport. Alla våra lastbilar är utrustade med datorer vilket gör att vår transportledning enkelt och direkt kan följa varje fordon genom Norden och Europa.

Kontakta oss